Menu

ASA Fodbold er blevet en del af Get Movin’

image
07. maj 2024 kl. 14:11
Vi vil skabe ligeværd mellem kønnene i fodboldens fællesskaber
Sammen med Stavtrup IF Fodbold og IF Lyseng Fodbold ønsker ASA Fodbold skabe ligeværd mellem kønnene i fodboldens fællesskaber og øge spilleglæden for piger og kvinder landet over. Derfor er vi blevet en del af Dansk Boldspil-Unions landsdækkende projekt Get Movin’.
Med Get Movin’ skal fordomme om piger og kvinder både i og uden for fodboldklubben nedbrydes. Sammen vil vi arbejde målrettet mod, at piger og unge kvinder bliver en ligeværdig del af fodboldfællesskabet både i fodboldklubben, skolegården og SFO’en. Det sker gennem seks konkrete forandringsgreb, som blandt andet omfatter fede fællestræninger, et netværk af ambassadører, en ny generation af trænere og dommere samt etablering af samarbejder med omkringliggende skoler og SFO’er.
Get Movin' skal give flere piger og kvinder adgang til fodboldbanerne, så de kan blive en del af stærke fællesskaber og herigennem skabe personlig udvikling og øget mental sundhed. Motivationen er altafgørende for, at vi sammen kan give et markant løft af rammevilkårene for dansk pige- og kvindefodbold — og den har vi!
Stay red and let’s get movin’ ❤️
Luk