Klubhus

Om ASA

*ASA er stiftet i 1933 og består af en fodboldafdeling og en håndboldafdeling.

*ASA Fodbold holder til på Frederiksbjerg på det eneste større fodboldanlæg indenfor Ringgaden i Århus, så der spilles fodbold i Århus centrum.

*ASA hører til blandt de større fodboldklubber i Århus og vi har p.t. ca. 250 medlemmer i seniorafdelingen og 320 i ungdomsafdelingen. I sæsonen 2010 tilbyder ungdomsfodbold for alle spillere fra 6 til 18 år både for drenge og piger. I seniorafdelingen har vi 4 senior herrehold fra serie 1 og nedefter og 3 Old Boys hold, i kvinde afdelingen har vi et hold i 1 division, Jyllandsserien, serie 1, serie 2 og 2 Oldgirls hold. Så der er plads til alle spillere uanset ambitioner.

*ASA prioriterer det sociale samvær højt, men vi spiller for at vinde.

*ASA byder nye spillere velkommen i klubben. Deltag i træningen et par dage og se om ASA er noget for dig.

Kerneværdier i ASA

Kerneværdier i ASA Folbold

- Fællesskab

- Respekt for den enkelte og for helheden

- Udviklingsorienteret

Det betyder,bl.a.:

- Det sociale og sammenholdet er i højsædet.

- Du deltager i,og hjælper til ved arrangementer.

- Du betaler kontingent.

Vi drives og motiveres af lysten til fodbold og fællesskab.

Vi vil udvikle os. Vi vil gerne vinde, men ikke for enhver pris.

Vi prioriterer børne og ungdomsfodbold højt.

Vi prioriterer at have egne hold, og opfordre børn og unge til at teste talentet af på højere niveau.

Vi har guidelines for hvordan vi udvikler børnenens boldfærdigheder. Ungdomstrænere skal have et tilbud om uddannelse og kurser.

Vi spiller i de (serie-)rækker, som vores naturlige talenter rækker.

Vi spiller efter en målsætning om at vinde, og dette må ikke gå for ud for, at vi kan trives sammen med klubkammerater, modstandere, dommere etc.

Bestyrelsen vil løbende omsætte værdierne til mere konkrete adfærd og målsætninger.

FIFA Fairplay
Fifa%20fairplay%20dage_webbanner_930x180