Klubnyheder

ASA-Fodbold genåbner fra og med nu på mandag, den 11. maj – dog med visse begrænsninger.

9. maj 2020, 00.00

Det stod klart i aftes torsdag efter statsministerens pressemøde, at der nu bliver åbnet for fodboldaktiviteter og dermed også i ASA-Fodbold. Jeg kan med glæde meddele alle medlemmer, forældre, trænere og ledere i ASA-Fodbold, at ASA-Fodbold genåbner fra og med kommende mandag, den 11. maj. For ungdom gælder dog den forudsætning, at den nødvendige forældreopbakning skal være til stede i tilfælde af behov for midlertidige trænerassistenter.


ASA-Fodbold har på et ekstraordinært bestyrelsesmøde i aften, fredag den 8. maj, gennemgået de opdaterede retningslinjer fra DBU – ”Fodboldens Corona-regler”. Vi har nu besluttet, at ASA-Fodbold allerede genåbner fra og med kommende mandag, den 11. maj. Det bliver dog under en række regler og begrænsninger, som jeg allerede meddelte i aftes, hvor der ikke er mulighed for almindeligt spil mod to mål og nærkampe. Det bliver dermed primært løb og tekniske træningsøvelser, der vil være tilladt.


Der er og bliver lige nu arbejdet på højtryk i bestyrelsen for allerede i morgen lørdag, at kunne melde ud med information og retningslinjer for aktiviteterne på og omkring vores fodboldbaner fra og med mandag. Her kan jeg på forhånd varsle om, at de strenge regler gør det nødvendigt med visse ændringer i både træningstider og baneområde. Formidling herom vil ske gennem bestyrelsens ungdomsansvarlige og senioransvarlige samt det enkelte holds trænere.


Det bliver helt afgjort en anderledes oplevelse at færdes i ASA-Fodbold i den næste måned eller to, men vi glæder os til at komme i gang. Vi skal dog alle huske på, at genåbningen kun er muligt ved, at vi alle hjælpes ad, og gør vores yderste for at efterleve de retningslinjer, som I alle vil få tilsendt i løbet af weekenden.


God fornøjelse ude på banerne, hvor vi fortsat holder afstand og passer på hinanden!


På vegne af ASA-Fodbold

Niels Jørgen Pedersen

Formand

Klubnyheder