Klubnyheder

Nyt fra ASA’s bestyrelse.

16. april 2020, 12.11

Som jeg skrev i min Påskehilsen, har ASA’s bestyrelse nu afholdt et digitalt bestyrelsesmøde i aftes tirsdag, den 15. april og skal for god ordens skyld informere om et par af de emner, vi har drøftet.

I bestyrelsen er vi lige så utålmodige som alle I medlemmer og trænere sikkert er det. Vi ser derfor meget frem til udmeldingerne fra Regering og myndigheder, om hvad der kommer til at ske efter 10. maj. Indtil da må vi krydse fingre for, at smitten fortsætter på det lave niveau, vi har set de sidste par uge.

Vi kan kun glæde os over, at Coronavirussen indtil nu er blevet håndteret så godt og disciplineret i Danmark, at vi har undgået en så voldsom dødelighed som i visse andre lande. Vi kan kun opfordre til fortsat disciplin omkring at holde afstand og respektere nedlukning af vores boldbaner, som også meddelt fra Aarhus Kommune.

En praktisk information til jer går på, at selv om vi alle fortsat skal respektere nedlukningen af vores fodboldanlæg på Frederiksbjerg, så vil I muligvis kunne se, at der er små børn på anlægget i dagtimerne mellem kl. 8 og 15. Dette skyldes alene, at den begrænsede åbning af skoler og daginstitutioner sker under en masse regler om afstand og flest mulige udendørsaktiviteter. Og her kan ophold på boldbanerne være en del af udendørsaktiviteterne. Dette blot meddelt til forklaring. Vi andre skal absolut fortsat holde os fra boldbanerne frem til og med i hvert fald 10. maj.

Vi er bekendt med, at nogle medlemmer går og spekulerer over, om der bliver mulighed for kontingentnedsættelse, -rabat eller lign. i forhold til, at vi har lukket ned i en periode. Den tanke kan vi sagtens forstå. Indtil videre må vi i bestyrelsen afvente, hvornår vi reelt kommer i gang igen, og til den tid beslutte, hvad der er rimeligt samt økonomisk og praktisk muligt.

Endelig har vi talt om sommer-fodboldskolen – en aktivitet, vi prioriterer meget højt i vores forening. Og her er vores indstilling, at vi meget gerne vil afvikle en fodboldskole her i sommeren 2020. Men om det kan blive i uge 27 eller 32 tør vi ikke vurdere – og generelt må vi afvente, om det overhovedet bliver tilladt at samle 100-150 børn sommerugerne. Vi vender tilbage, når vi kan sige noget konkret om fodboldskolen.

Med appel om jeres fortsatte disciplin ser vi frem til at kunne informere om tiden efter 10. maj eller så snart der foreligger konkrete nyheder.

På vegne af ASA-Fodbold

Niels Jørgen Pedersen

Formand

 

Klubnyheder