Klubnyheder

Den fortsatte nedlukning af alle aktiviteter i ASA-Fodbold indtil 10. maj.

8. april 2020, 21.51

Vi har alle hørt om Regeringens gradvise, men langsomme åbning af dele af samfundet – først skolerne, men ikke ret mange andre aktiviteter før 10. maj. Det betyder desværre også, at vi må erkende at den første del af turneringssæsonen ikke kommer i gang, men heldigvis fortsat håb om gennemførelse af 2. halvdel fra umiddelbart efter 10. maj. Dette bliver uden tvivl kun tilfældet, hvis den første forsigtige åbning får et godt forløb, og vi alle fortsat lever op til de gældende restriktioner mod at samles og mod at benytte boldbaner m.v.

Fra DBU Jyllands formand Bent Clausen er vores situation klart beskrevet i nyhedsbrevet fra i dag onsdag, den 8. april:

Vi ville selvfølgelig allerhelst i gang med at spille fodbold igen lige efter påske. Ingen tvivl om det! Solen skinner, græsset er grønt og alle os, der elsker fodbold, har nu i lang tid glædet os til at komme i gang med forårssæsonen. Men statsministerens melding er klar. Foreningslivet skal holdes lukket frem til den 10. maj. Og det gælder naturligvis også alle fodboldaktiviteter i fodboldklubberne”

Jeg vil omstændighederne til trods ønske jer alle en rigtig god Påske. Samtidig håber jeg, at ventetiden vil blive brugt til nogle lange gåture eller et par løbeture. Bestyrelsen mødes i ugen efter Påske for at drøfte situationen og gøre os nogle tanker, omkring ASA’s og vore medlemmers forhold særligt i tiden efter 10. maj.

Venlig hilsen

Niels Jørgen Pedersen

Formand

Klubnyheder