Klubnyheder

Nedlukning af alle aktiviteter på og i ASA-Fodbold fra og med i morgen torsdag, den 12. marts 2020.

11. marts 2020, 21.47

I lyset af regeringens og myndighederne forsøg på at bremse smittehastigheden af Corona-virussen tager vi det helt usædvanlige skridt til pr. omgående at nedlukke alle aktiviteter vedr. fodboldtræning og kampe i regi af ASA-Fodbold. Det er selvfølgelig en usædvanlig handling, men vi bakker selvfølgelig fuldt og helt op om de nødvendige beslutninger, der må træffes mange steder i samfundet.

 

I ASA-Fodbold indebærer den aktuelle situation følgende indtil anden besked gives:

• At alle træningspas er aflyst fra og med i morgen torsdag, den 12. marts 2020

 • At alle træningskampe og turneringskampe er aflyst fra ASA’s side uanset, om kampen afvikles på hjemmebane eller udebane.

 

Den fra ASA’s bestyrelse nu offentliggjorte information er at betragte som et forbud mod at ASA-Fodbolds hold og trænere stiller op til træning og kamp indtil forholdene muliggør en ny udmelding fra bestyrelsen.

 

Vores kantine ”Tutten” lukkes tilsvarende ned fra og med i morgen torsdag, den 12. marts og indtil, der bliver meldt ud om en normalisering af forholdene – altså p.t. en nedlukning på ubestemt tid.

Via vores hjemmeside og mails til trænerstaben via Holdsport vil der blive informeret om forløbet også i forhold til de retningslinjer myndighederne og DBU udstikker for vores aktiviteter.

 

På vegne af ASA-Fodbold Niels Jørgen Pedersen Formand

Klubnyheder