Klubnyheder

ASA-pokalen 2015

7. december 2015, 15.52


ASA-Fodbold har i en henvendelse til ASA IF indstillet et medlem som modtager af den fineste hædersbevisning hovedforeningen råder over. ASA-pokalen.


ASA pokalen er skænket af C. F. Carlsen, og er den eneste pokal der bære ASA´s oprindelige blå logo. Pokalen har ikke været uddelt i 32 år, og modtageren får sit navn indgraveret i pokalen eller på platte, der monteres på pokalens fod. Pokalen har sin faste plads i pokalskabet i ASA´s klublokale.


ASA´s hovedforening har imødekommet ASA-Fodbolds indstilling, og det er derfor med stor glæde, at jeg efter at have bekendtgjort vores indstilling, kan bede bestyrelsesmedlem i hovedforeningen, Lisbeth Christensen om at overrække ASA-pokalen til Bente Wenborg.


Bente Wenborg begyndte sin karriere som frivillig i ASA helt tilbage i 1985. Det er i dag 30½ år siden Bente blev valgt ind i bestyrelsen som ungdomsformand. Bente har ikke siden været væk fra klubbens liv.


I de sidste år kender vi Bente for hendes store arbejde i Tutten, men Bentes frivillige og ulønnede arbejde for ASA spænder over en lang række områder.


Udover ungdomsformand med de mange opgaver, vi også kender fra i dag, skulle Bente også være ansvarlig for juletræsfester og tøndeslagning til fastelavsarrangementer.


I mere end ti år var Bente ”Chef de Misson” på fodboldrejser for ungdommen til bl.a. Sverige, Spanien og Ungarn. Mere end ti udlandsrejser for ungdommen er det blevet til.


Bente var ungdomsformand i ASA-Fodbold i 11 år, hvor hun stoppede i 1996. Herefter blev Bente kort tid efter formand for Fodbold. En post hun bestred til 2004.


Udover de mange år i bestyrelsen for fodbold, har Bente endvidere haft diverse poster i hovedforeningen samt deltaget aktivt med gennemførelsen af Store Legedag og Åh Abe koncerterne.


Kære Bente


Listen over dit bidrag til ASA gennem tiderne er så imponerende, at det er flovt, at du ikke tidligere har modtaget ASA-pokalen. Når det er sagt, så er jeg stolt over, at være formand for den bestyrelse, der så indstiller dig nu.


Tillykke med din 70 års fødselsdag for nyligt og tillykke med ASA-pokalen. Tusinde tusinde tak for din store indsats for hele ASA.