Klubnyheder

Kære trænere i ASA’s ungdomsafdeling

4. februar 2020, 22.49

D. 1/6 tiltrådte jeg som ny ungdomskonsulent i ASA Fodbolds ungdomsafdeling.

Min primære rolle som ungdomskonsulent bliver at være bindeleddet mellem jer trænere og ungdomsudvalget/bestyrelsen. Det betyder, at jeg vil være den primære kontaktperson for jer, og I må derfor meget gerne tage fat i mig, hvis I har forslag til nye tiltag, ønsker til bestyrelsen eller bekymringer vedr. jeres hold. Så skal jeg gøre mit bedste for at hjælpe jer.

Et par korte ord om mig er, at jeg er 29 år gammel, bor i Åbyhøj og afsluttede i 2016 min kandidatgrad i idræt fra Aarhus Universitet (jeps, nabobygningen til ASA). I øjeblikket er jeg ansat på VIA University College i Aarhus N, hvor jeg arbejder på et forskningsprojekt. Fodboldmæssigt har jeg tidligere spillet serie 1, samt været træner for både drenge og piger på DGI fodboldskoler.

Som udgangspunkt vil jeg være tilstede på ASAs boldbaner mindst én gang ugentligt, således I har mulighed for at hive direkte fat i mig. Jeg stræber efter at være tilstede hver tirsdag fra kl. 16 og nogle timer frem –det kan dog også ske jeg kigger forbi en mandag eller torsdag. Jeg vil da også forsøge at følge så mange af jeres kampe, som muligt.

Støder I ikke lige ind mig, så er I også meget velkommen til at sende mig en mail på rasmus@asa-fodbold.dk eller skrive via holdsport, hvor jeg vil forsøge at give et svar hurtigst muligt.

Inden forårssæsonen slutter, kommer jeg lige forbi og prikker jer på skulderen; både for at sige hej, men også for at jeg kan få skabt overblik, hvem I er samt hvilken trup af skønne spillere I har. Da I jo er en masse nye ansigter for mig, må I også meget gerne hive fat i mig og sige hej ved næstkommende lejlighed.

Jeg glæder mig til at møde jer, og til at få et stærkt samarbejde op at stå på tværs af hold og årgange! J

Med venlig hilsen
Rasmus Boutrup
Ungdomskonsulent ASA-Fodbold
rasmus@asa-fodbold.dk

Klubnyheder