Klubnyheder

ASA-frivillige til hjælp ved afvikling af EU-valget søndag, den 26. maj.

1. maj 2019, 11.03


Fra Aarhus Kommune har vi som idrætsforening modtaget en opfordring til om muligt at stille op med nogle friske voksne, der vil hjælpe til ved afvikling af noget af det allervigtigste i vores samfund – afholdelse af valg – i denne omgang EU-valget og måske også et Folketingsvalg, hvis det viser sig at blive udskrevet til samme dag, søndag, den 26. maj.

Ud over hjælp til afvikling af valget og en for mig at se interessant oplevelse, så kan I også hjælpe vores idrætsforening ved at optjene et beløb – en såkaldt dagsdiæt – på 850 kr.

Meld jer til på linket i nedenstående mailtekst fra Aarhus Kommune, men bemærk, at I skal afsætte hele dagen fra kl. ca. 8 – 22.

Niels Jørgen

---------------------------------------------------

Til alle frivillige folkeoplysende foreninger i Aarhus Kommune

Den 26. maj 2019 er der valg i Danmark. Vi har som tidligere brug for frivillige hænder til afviklingen af valget. Det er en god mulighed for at støtte op om demokratiet og opleve et valg i praksis. Der er mulighed for, at flere frivillige kan komme ud på samme valgsted. Man vælger valgsted ved tilmelding, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Alle frivillige får diæter på 850 kr. samt fuld forplejning hele dagen. Den frivillige kan efterfølgende vælge at donere sine diæt-penge til den lokale forening. Man kan læse mere og tilmelde sig på www.aarhus.dk/valg Hvis jeres forening har mulighed for det, vil vi gerne bede jer dele denne nyhed via jeres facebook, nyhedsbrev eller hjemmeside. Vedlagt følger et udkast til kort FB-annoncering I kan bruge som inspiration. Godt valg til jer alle!