Klubnyheder

Velkommen til ASA-Fodbolds nye sportschef for damesenior.

3. december 2018, 16.55

Det er med glæde at kunne byde Anders Østergaard velkommen som ASA-Fodbold nye sportschef for damesenior. Anders har lang erfaring som træner på både elite- og breddeniveau, samt med bestyrelsesarbejde. Til dagligt arbejder Anders for Dansk Boldspil Union, hvor han blandt andet beskæftiger sig med klubudvikling, og koordinerer sundhedsprojekter i samarbejde med kommuner, behandlingssteder og interesse- og sundhedsorganisationer. Anders har en kandidatgrad i Idræt fra Århus Universitet.

I fortsættelse af orienteringen i oktober om den nye organisering af den daglige sportslige ledelse i ASA-Fodbold har Anders fremover til opgave at hjælpe os med at få forbedret koordineringen af samarbejdet mellem trænerne, holdene og bestyrelsen med fokus på dameafdelingen. Det betyder også at en masse praktiske spørgsmål i dagligdagen hurtigt kan afklares via den tværgående koordinering Anders vil stå for. Detaljerne i jobbet vil blive udviklet og tilpasset hen ad vejen eftersom, det er en udviklings- og læringsproces for alle i ASA at få et godt udnytte af den nye sportslige organisering.

Alle har mulighed for at hilse på Anders i klubben fremover og ikke mindst, når vi igen tager fat på opstarten til foråret hen omkring 1. februar. Tag godt imod Anders Østergaard.

Andrea / Niels Jørgen