Klubnyheder

Ny organisering af den daglige sportslige ledelse i både ungdom og senior.

17. oktober 2018, 21.56

ASA-Fodbold er en af de større klubber i Aarhusområdet, hvor der ligger en stor opgave i den daglige sportslige ledelse af de mange hold, medlemmer og indrangeringer, træneransættelser m.v. Der har været gjort flere overvejelser om, hvordan vi opnå større fokus på den sportslige ledelse i dagligdagen og samtidig aflaste travle bestyrelsesmedlemmer.

Løsningen er, at vi arbejder på hurtigst muligt at ansætte sportsligt ansvarlige koordinatorer i både ungdom og senior. Titlen er ikke det væsentlige, men en sportschef lignende funktion er det, der er målet for både ungdomsafdelingen, dame- og herresenior. Omorganiseringen iværksættes i den takt, det er muligt at finde de nøglepersoner, der kan tage vare på opgaven. Vi går efter i løbet af efteråret og vinteren at finde de sportsligt ansvarlige til ungdom og damesenior.

For herresenior igangsættes den nye struktur allerede her fra udgangen af oktober. I forbindelse med en kontrakts forlængelse med Frank Ole Enevoldsen, træner for 1. herrer, er det aftalt, at han påtager sig opgaven som sportslig ansvarlig for herresenior – foreløbig som en prøveordning frem til udgangen af 2019. Vi forventer at kunne få skabt en god og mere holdbar ramme for dagligdagen på ASA, hvor både trænere og spillere hurtigt får afklaret eventuelle tvivlsspørgsmål, og kun i få tilfælde må afvente beslutninger fra seniorudvalg/bestyrelse.

Niels Jørgen

Formand