Klubnyheder

Intern rokade på ASA’s herrehold.

30. juni 2018, 08.47

Efter 3. herrernes oprykning for et par uger siden har der meldt sig flere spørgsmål vedr. den interne rangering af holdene. Det er nu besluttet, at forårets 2. holdstrup og 3. holdstrup bytter indrangering ved opstarten af efterårssæsonen. Det betyder, at det nuværende 3. herrehold indleder efteråret som klubbens 2. hold og får mulighed for at spille i den serie 3 pulje, som oprykningen har givet ASA adgang til.

Beslutningen er truffet med baggrund i den kendsgerning, at 3. holdet har sikret klubben en oprykning, og at træningsdeltagelsen og -indsatsen i hele forårssæsonen har været høj og stabil og dermed er identisk med den linje klubben ønsker skal være gældende for at spille med på klubbens bedste herrehold.

Udgangspunktet er, at spillere og trænere ved efterårets start bytter rangering, men det står enhver af spillerne frit for, at bede om at prøvetræne på det højere rangerende hold for om muligt at sikre sig en plads som spiller i den aktuelle række.

Vedrørende tilgang af nye herrespillere i ASA.

For at sikre bedst mulig forventningsafstemning og vurdering af/med nytilkomne spillere er fremgangsmåden fremover, at alle herrespillere bliver henvist til 1. herrernes træner. En kort samtale og evt. prøvetræning med 1. + 2. herrerne er afgørende for indrangeringen efterfølgende.

Jeg ser frem til efterårssæsonen og håber på et godt træningsudbytte for alle ASA’s herrespillere.

 

Niels Jørgen