Klubnyheder

Kantineansvarlig søges til ”Tutten”

20. juni 2018, 00.09

Vi har behov for hjælp til at styre driften af vores kantine ”Tutten”

De der færdes på ASA ved, at Bente Wenborg gennem mange år har lagt rigtig mange kræfter i at styre driften af Tutten og derudover hjælpe til med at ekspedere kunder i spidsbelastningstimerne. Men af fuldt ud forståelige grunde ønsker Bente at blive afløst af nye kræfter.

I bestyrelsen søger vi derfor en ny driftsansvarlig i ASA’s medlemskreds eller evt. blandt venner og bekendte, der har lyst og energi til at sørge for eksempelvis bemandingsplaner og varebestilling. Den daglige bemanding er fordelt på lønnet personale, typisk studerende og et antal frivillige.

At være driftsansvarlig for Tutten og hjælpe til med at ekspedere vore kunder – medlemmer og gæster i Frederiksbjerg Idrætscenter – kan være et alternativ til andre former for fritidsjobs. Vi forestiller os et månedligt vederlag på omkring 5.000 kr. alt efter, hvor meget arbejde vi aftaler, der skal lægges i jobbet. Vi hjælper med oplæring af det, du mangler kendskab til i dag.

Hvis du allerede spiller fodbold i ASA, vil mange af arbejdsopgaverne kunne håndteres på dage, hvor du er i klubben i forvejen. Derudover vil du skulle være i klubben nogle timer på andre dage for at hjælpe til med at ekspedere i Tutten. Enkelte opgaver kan håndteres udenfor åbningstiden og evt. derhjemmefra.

Vi håber, der blandt jer medlemmer er en eller flere gode folk med et stort ASA-hjerte, der er villig til at lægger kræfterne i en meget vigtig opgave for os alle i ASA-Fodbold.

Tag kontakt til ASA-Fodbolds kasserer Anders Pilegaard Hansen på tel. 86112071 eller mail. aphaarhus@hotmail.com for at få en snak om driften af Tutten.

Bestyrelsen