Serie 2.2

Velkommen

Vi er klubbens ung-seniorhold for spillere fra årgang 1995 til 2000. Det betyder, at vi tager imod dig, som foretrækker at være på et hold, hvor spillene er nogenlunde jævnaldrende.
De fleste af holdets spillere går i gymnasiet, men der er også nogle, som arbejder eller er i gang med at uddanne sig. Hvis du hører til denne aldersgruppe og er flyttet til Aarhus, fx for at studere, og gerne vil fortsætte med at spille fodbold, er dette hold en mulighed for dig. Det kan også være, at din nuværende Aarhus-klub ikke længere har et relevant tilbud til dig. En stor del af holdets spillere kommer fra byer som Hørning, Ry, Mårslet, Stavtrup, Egå og Hornslet, fordi de ikke længere havde mulighed for at spille fodbold der.
Vi træner to gange om ugen. Mandag træner vi for os selv fra 19 til 20.30 og onsdag sammen med klubbens tredje- og fjerdehold, også fra 19 til 20.30. Vi bestræber os på at lave fælles opvarmning, øvelser i stationer, småspil og kamptræning.
Det er vores mål, at spillerne bliver så gode som muligt, både individuelt og som hold. Derfor har vi bolden med i næsten alle øvelser. Vi går til den, når vi træner, men vi er ikke mere seriøse, end at der også er plads til, at vi har det sjovt.
Vi spiller 11-mands i serie 2. Vi er omkring 18 spillere i truppen, men vi kan godt være flere. Spillerne skal også have tid til at passe studie, lektier og fritidsjob, så du er velkommen til at melde dig under fanerne:
Du kan møde op til træning, men det er en god ide, at du ringer til Henrik først, så han ved, at du kommer :-)
Årets spiller 2017: Therese Ottow
Årets spiller 2016: Clara Stroutrup Hansen

Kontaktperson
File
Henrik Stanek
Træner
24 65 74 32
VN
Villy Nielsen
Træner
24 25 93 74
Følg os på Facebook
Kommende aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
Holdnyheder
Der er endnu ikke oprettet nyheder